Ontzorgen

Geen tijd, geen ervaring of gewoon geen zin in gedoe of gestress? Buro Go ontzorgt! Door uw verbouwing te coördineren en te begeleiden.

Van het helpen bij het formuleren en bepalen van uw nieuwe woonwens tot en met de feitelijke coördinatie tijdens de realisatie hiervan. U bepaalt!

Hoe ga ik te werk? De eerste stap naar uw nieuwe woonwens is het inventariseren van al uw wensen. Om u een zo passend mogelijk advies te geven ontvang ik graag eerst de plattegrond(en) en foto’s van de ruimtes waar het om gaat. Daarnaast kunt u middels (Pinterest)afbeeldingen aangeven wat u ongeveer voor ogen heeft. Een uitgebreid gesprek volgt op basis waarvan ik een inschatting maak van alle werkzaamheden die zullen gaan plaatsvinden.

Vervolgens bepaalt u wat u zelf wil en kan doen. Vanzelfsprekend moeten er door u besluiten worden genomen en keuzen worden gemaakt, maar waar mogelijk ontzorgt Buro Go door volledig en gericht te adviseren en inspireren, waardoor vele tijdrovende zaken u uithanden worden genomen.

Het realiseren of verkrijgen van het juiste ontwerp is het eerste doel. Het bepalen van een goede indeling, juiste routing of optimale zichtlijn maar ook showroombezoek kunnen hierbij horen.

Daarna volgen keuzes t.a.v. materiaal gebruik, uitvoering en budget. Dit proces duurt net zolang totdat het gewenste resultaat behaald is en het ontwerp voldoet aan uw verwachtingen.

Het  resultaat van uw woonwens zal ik vertalen in een programma van eisen, het overzicht van de te verrichten werkzaamheden zal ik aanscherpen met daarbij een indicatie van de kosten. Nu kunnen offertes worden aangevraagd, welke ook door mij zullen worden beoordeeld en besproken. Hierna kunnen de opdrachten tussen u en de diverse partijen worden gesloten waarbij ik de onderhandelingen kan verzorgen met  inachtneming van prijs, kwaliteit en tijdsplanning.

Uw nieuwe woonwens gaat van start! Het ontzorgen geef ik uiteraard graag een vervolg door ook de feitelijke verbouwing te begeleiden en te coördineren, zodat we onze samenwerking kunnen voortzetten.