Over Buro Go

Buro Go is een Nederlands adviesbureau voor zowel bouwbegeleiding als interieurontwerp. Buro Go brengt woonwensen tot leven en wij willen en kunnen mensen helpen en ondersteunen waar nodig. Sinds 2008 realiseren we bijzondere projecten voor (luxe)woningen en (senioren)appartementen. Een verbouwing wordt vrijwel altijd onderschat. Hier komt zóveel bij kijken! Een beetje hulp is vaak zeer welkom, want fouten maken is kostbaar en tijdig, goed advies essentieel.

Naast de persoonlijke aanpak staan vakmanschap, creativiteit en een open communicatie bij Buro Go voorop, waarbij wij tijd, geld en kwaliteit altijd nauwlettend in de gaten houden. Samen kunnen we de wereld mooier maken.

OVER JULITA EYSINK

 

Buro Go interieurontwerpster en bouwbegeleidingsdeskundige Julita Eysink is geboren in Rotterdam en groeide op in de regio Utrecht. Na het behalen van haar HBO-diploma deed zij brede ervaring op in de sales en op het gebied van projectmanagement bij onder andere Philips. Mede hierdoor heeft ze geleerd een ‘spin in het web’ te zijn, diverse partijen samen te brengen én te verbinden. Communicatie, onderhandelen en budgetbewaking zijn aspecten die destijds en ook nu bij Buro Go belangrijk zijn.

Julita is altijd bezig geweest met wonen, huizen en inrichting. Deze passie voor het vak en haar enthousiasme resulteerde in de oprichting van Buro Go om anderen te helpen bij een verbouwing of nieuw interieur. Inmiddels heeft zij zich door het volgen van verschillende opleidingen bekwaamd in deze vakgebieden en mag zij zichzelf met recht een professional noemen. Sinds 2008 heeft zij verschillende projecten zelfstandig uitgevoerd en met succes afgerond.  Julita is een vrouw in de bouw die haar mannetje staat. De mensen die met Julita gewerkt hebben, beschrijven haar als een vrouw met pit, “zit er bovenop” en is adequaat en warm tegelijk.

De kracht van deze interieurontwerpster ligt in het combineren en verbinden van de verschillende smaken en wensen van twee personen. Met als een resultaat het creëren van een eenheid in de inrichting en stijl waarin beiden zich thuis voelen. Julita: “Een huis of appartement moet uiteindelijk het fijne thuis worden van de opdrachtgevers. Zij moeten blij zijn met het resultaat. Als dat zo is, ben ik het ook.”

OVER PLAN VAN AANPAK

 

Buro Go biedt interieuradvies (fase 2 & 3) én bouwbegeleiding (fase 4 & 5) aan, maar deze twee kunnen ook los van elkaar worden gekozen. Na een eerste vrijblijvende kennismaking kunnen de volgende fases in het proces worden aangebracht:

Fase 1: Voorbereiding

Voordat het ontwerpen kan beginnen gaan we eerst uitvoerig met elkaar in gesprek om alle wensen en mogelijkheden goed in kaart te brengen. Daarnaast is het van belang om, de bouwtekening op schaal en/of foto’s van de huidige situatie te verzamelen. Ook vragen wij jullie om (afzonderlijk van elkaar) een aantal (Pinterest)afbeeldingen te verzamelen die aangeven wat u voor ogen heeft qua woonstijl- sfeer en smaak.

Fase 2: Interieuradvies schetsontwerp en ‘Moodboard’

Deze fase begint met de vertaling van de geïnventariseerde woonwensen van de input uit fase 1 naar de juiste sfeer en indeling. Buro Go start met het maken van een ‘moodboard’ om goed te visualiseren hoe de sfeer van de ruimte ongeveer zal worden. De indeling wordt vertaald in een hanggetekend 2D schetsontwerp.

Fase 3: Interieuradvies definitief ontwerp

Vervolgens gaan we definitieve keuzes maken t.a.v. de indeling, materialen en producten. Dit doen wij samen per onderdeel en per ruimte. Wat vindt u mooi en wat past bij elkaar? Denk hierbij aan de vloer, de wandbekleding, de verlichting, de keuken, de badkamer, de kleuren, (inbouw)kasten etc. Wat wilt u opnieuw terugzien in huis, wat misschien en wat niet? Uiteraard speelt het budget bij het maken van deze keuzes een belangrijke rol. Showrooms worden (gezamenlijk) bezocht, stalen worden verzameld, offertes aangevraagd, mede beoordeeld, onderhandeld en voorzien van advies. De wensen zijn duidelijk en de (voorbereiding voor) realisatie kan van start!

Fase 4: Aanbesteding

Voorafgaand aan de verbouwing kan Buro Go de aanbesteding verzorgen, de offertes mede beoordelen, onderhandelen en adviseren met welke partij in zee te gaan. Daarnaast kan Buro Go de werkomschrijving (bestek) maken of deze beoordelen. Hoe uitgebreider de voorbereidingen, hoe vollediger alle wensen en keuzes in deze fase in kaart worden gebracht, hoe minder wijzigingen en dus hoe minder onvoorziene kosten tijdens de bouw.

Fase 5: Bouwbegeleiding

Buro Go houdt tijdens de verbouwing de supervisie over de aannemer en de bouw. Waar nodig zullen wij tijdig bijsturen en de kwaliteit en het budget bewaken. Buro Go is het dagelijkse aanspreekpunt en zorgt voor de controle en afstemming met de betrokken partijen tot en met de oplevering.

Optie: Bouwbegeleiding Compleet

Hierbij is sprake van volledige ontzorging. Buro Go begeleidt niet alleen de bouw maar regelt ook de afstemming met de interieurbouwer, de stoffeerder e.d. Het kan alles omvatten wat bij de aankleding of inrichting behoort. We controleren werktekeningen, spreken details door en zorgen voor de juiste uitvoer tot en met de oplevering. Het is zelfs mogelijk dat uw verhuizing regelen en coördineren.