Over Buro Go
Adviesbureau voor zowel bouwbegeleiding als interieur ontwerp

Vakmanschap, creativiteit en open communicatie staan bij ons voorop waarbij wij tijd, geld en kwaliteit altijd nauwlettend in de gaten houden. Projecten waar wij zeer goede resultaten mee geboekt hebben, zijn (luxe)woningen en (senioren)appartementen. Buro Go wil mensen ondersteunen waar nodig. Bij een verbouwing wordt vrijwel altijd onderschat hoeveel hierbij komt kijken. Een beetje hulp bij het maken van een goede indeling of ontwerp van een woonkamer, slaapkamer of keuken? Wij doen het graag voor u; praktisch én met oog voor detail.

Over Julita Eysink, eigenaar Buro Go

Buro Go interieurontwerpster en bouwbegeleidingsdeskundige Julita Eysink is geboren in Rotterdam en groeide op in de regio Utrecht. Na het behalen van haar HBO-diploma deed zij brede ervaring op in de sales en op het gebied van projectmanagement bij onder andere Philips. Mede hierdoor heeft ze geleerd een ‘spin in het web’ te zijn, diverse partijen samen te brengen én te verbinden. Communicatie, onderhandelen en budgetbewaking zijn aspecten die destijds en ook nu bij Buro Go belangrijk zijn.

Julita is altijd bezig geweest met wonen, huizen en inrichting. Inmiddels heeft zij zich door het volgen van verschillende opleidingen bekwaamd in deze vakgebieden en mag zij zichzelf met recht een professional noemen. Sinds 2008 heeft zij verschillende projecten zelfstandig uitgevoerd en met succes afgerond. Julita is een vrouw in de bouw die haar mannetje staat. De mensen die met Julita gewerkt hebben, beschrijven haar als een vrouw met pit, “zit er bovenop” en is adequaat en warm tegelijk. (link reviews).

De kracht van deze interieurontwerpster ligt in het combineren van de verschillende smaken en wensen van twee personen. Met als een resultaat het creëren van een eenheid in de inrichting en stijl waarin beiden zich thuis voelen. Julita: “Een huis of appartement moet uiteindelijk het fijne thuis worden van de opdrachtgevers. Zij moeten blij zijn met het resultaat. Als dat zo is, ben ik het ook.”

Over Plan van aanpak

Buro Go biedt bouwbegeleiding (fase 4 & 5) en interieuradvies (fase 1,2 & 3) aan, maar deze twee kunnen ook los van elkaar worden gekozen. Na een eerste vrijblijvende kennismaking kunnen de volgende fases in het proces worden aangebracht:

Fase 1 Voorbereiding

Voor dat het ontwerpen kan beginnen, is het van belang om naast de bouw-tekening alle wensen te verzamelen. Buro Go vraagt dan ook om (afzonderlijk van elkaar) een aantal (Pinterest) afbeel-dingen te verzamelen die aangeven wat u voor ogen heeft qua woonstijl- sfeer en smaak.

Fase 2 Interieuradvies ‘Schetsontwerp en Moodboard’

Deze fase begint met de vertaling van de geïnventariseerde woonwensen van de input uit fase 1 naar de juiste sfeer en indeling. Buro Go start met het maken van een ‘moodboard’ om goed te visualiseren hoe de sfeer van de ruimte ongeveer zal worden. De indeling wordt vertaald in een getekend 2D schetsontwerp.

Fase 3 Interieuradvies definitief ontwerp

Vervolgens gaat u samen met Buro Go de definitieve keuzes maken t.a.v. de indeling, materialen en producten. Dit doen wij samen per onderdeel en per ruimte. Wat vindt u mooi en wat past bij elkaar? Denk hierbij aan de vloer, de wandbekleding, de verlichting, de keuken, de badkamer, de kleuren, (inbouw)kasten etc. Samen kijken wij naar wat u opnieuw terug wilt zien in huis, wat misschien en wat niet? Uiteraard speelt het budget bij het maken van deze keuzes een belangrijke rol. Stalen worden verzameld, offertes aangevraagd, mede beoordeeld, onderhandeld en voorzien van advies. De wensen zijn duidelijk en de (voorbereiding voor) realisatie kan van start!

Fase 4 Aanbesteding

Voorafgaand aan de verbouwing kan Buro Go de aanbesteding verzorgen, de offertes mede beoordelen, onderhandelen en adviseren met welke partij in zee te gaan. Daarnaast kan Buro Go de werkomschrijving (bestek) maken of deze beoordelen. Hoe uitgebreider de voorbereidingen, hoe vollediger alle wensen en keuzes in deze fase in kaart worden gebracht, hoe minder wijzigingen en dus hoe minder onvoorziene kosten tijdens de bouw.

Fase 5 Bouwbegeleiding

Buro Go houdt tijdens de verbouwing de supervisie over de aannemer en de bouw. Waar nodig zullen wij tijdig bijsturen en de kwaliteit en het budget bewaken. Buro Go is het dagelijkse aanspreekpunt en zorgt voor de controle en afstemming met de betrokken partijen tot en met de oplevering.

Optie: Bouwbegeleiding Compleet

Hierbij is sprake van volledige ontzorging. Buro Go begeleidt de bouw tot aan de interieurbouwer of tot aan de stoffeerder. Het is zelfs mogelijk dat Buro Go uw verhuizing regelt en coördineert.