Interieurontwerp
Schetsontwerp woning

Als interieurontwerpster en eigenaar van Buro Go vindt Julita het belangrijk dat u het ontwerp omarmt; dat het past bij u en uw gezin. Niet onze stijl of smaak is van belang, maar het creëren van een mooi en samenhangend geheel in een persoonlijke sfeer waarin u zich thuis voelt.

Ieder ontwerp begint vrijwel altijd met de vertaling van een woonwens. Middels een uitgebreid gesprek zetten we de eerste stap om uw interieurwensen te inventariseren en tot leven te brengen. Vervolgens verbindt Buro Go de woonstijlen en combineert de wensen wat – samen met al uw input – resulteert in uw persoonlijke unieke ontwerp. Het algemene sfeerbeeld wordt gepresenteerd middels een ‘moodboard’ en de indeling wordt visueel weergegeven in een handgetekende 2D-plattegrond op schaal.

In de interieuradviezen maakt Buro Go graag gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. We hechten grote waarde aan het creëren van een eenheid in de ruimte met en goede basis. Een juiste balans die zorgt voor rust en ruimte waarbij speciaal wordt gelet op de zicht- en looplijnen.

Bent u toe aan iets anders?  Een andere goede indeling of een totale ‘make over’? Alleen meer sfeer of juist een nieuw ontwerp voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Met de kennis en creativiteit van Buro Go kunnen wij u zeker verder helpen. Wij doen het graag voor u; praktisch én met oog voor detail. Benieuwd naar het plan van aanpak?

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor het inplannen van een kennismaking om te kijken wat Buro Go voor u kan betekenen. Het werpen van een frisse vakkundige blik op uw interieur kan erg waardevol zijn.

“Heel bijzonder dat Julita zo goed weet onze beide smaken te combineren tot een mooi geheel, dat had ik nooit kunnen bedenken”