Interieurontwerp

Ieder ontwerp begint met de vertaling van een woonwens. Als interieurontwerpster van Buro Go vindt Julita het belangrijk dat u het ontwerp omarmt; dat het past bij u en uw gezin. Niet onze stijl of smaak is van belang, maar het creëren van een samenhangend geheel in een persoonlijke sfeer waarin u zich thuis voelt.

Buro Go gebuikt vaak natuurlijke en duurzame materialen en hecht grote waarde aan het creëren van rust en ruimte waarbij speciaal wordt gelet op de zicht- en looplijnen én de details.

Bent u toe aan iets anders?  Een andere indeling, een make over of meer sfeer?

 

Met de kennis en creativiteit van Buro Go, kunnen wij u zeker verder helpen. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor het inplannen van een kennismaking om te kijken wat Buro Go voor u kan betekenen. Het werpen van een frisse vakkundige blik op uw interieur kan erg waardevol zijn.

De eerste vervolgstap na een kennismaking is vrijwel altijd het vertalen van de woonwens in een algemeen sfeerbeeld ‘moodboard’. Dit wordt gecombineerd met een indeling en visueel weergegeven in een getekende 2D-plattegrond op schaal.

Schetsontwerp woning

 “Heel bijzonder dat Julita zo goed weet onze beide smaken te combineren tot een mooi geheel, dat had ik nooit kunnen bedenken”