Bouwbegeleiding

In de aanloopfase naar een verbouwing, maar ook tijdens de realisatie komen er honderden vragen en keuzes op u af. Onervarenheid kan leiden tot het maken van onnodige fouten tijdens de uitvoer. Door te kiezen voor de deskundigheid van Buro Go, kan dit u al snel veel geld, tijd, zorgen en ergernis schelen. Wij helpen u graag de keuzestress te verminderen door u te adviseren en bij te staan.

De keuzes die uw moet maken zijn bijvoorbeeld: Hoe gaan we de ruimte gebruiken? Hoe moeten we deze indelen? Waar willen we (inbouw) verlichting: Hoe willen we de tegels en de voegen in de keuken en badkamer? Waar moet het schakelmateriaal (stopcontacten) komen en hoeveel? Welke materialen willen we gaan gebruiken en welke kleuren? Voor welke afwerking gaat u kiezen?

U kunt Burogo de regie laten voeren en de kwaliteit laten bewaken, zodat u zorgeloos de verbouwingperiode doorkomt. Door veelvuldige controle en afstemming is tijdig ingrijpen mogelijk zodat de kwaliteit, de planning en het budget niet in gevaar komen. 

In hoeverre wij de begeleiding van de verbouwing overnemen, laten wij aan u over. Er bestaan hierbij vele mogelijkheden. Wij kunnen enkel de werkbesprekingen voor u voeren en als u het op prijs stelt, ook veelvoudig op de werkvloer aanwezig zijn. Door het leveren van maatwerk, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Een verbouwing betekent maatwerk en verloopt zelden geheel volgens planning.  Elke verrassing of last minute aanpassing vraagt om overleg met de betrokken partijen. Op basis van onze ervaringen kunnen wij hierop inspelen en u werk uit handen nemen, zodat u alleen nog maar ontspannen hoeft te kijken naar hoe Buro Go uw droom realiseert.

Verbouwen, renoveren of het opknappen van een (senioren) appartement, als uw bouwbegeleider kan Buro Go het allemaal! Met alle ervaringen die wij in huis hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen tot aan de aankleding (stoffering) en inrichting van uw woning toe. Zelfs het regelen van uw verhuizing behoort tot de mogelijkheden.

verbouwing en renovatie

“Zo blij dat Julita op ons pad kwam! We wisten van tevoren niet dat er zóveel op ons af zou komen en zij heeft ons daarin heel erg goed begeleid”