Bouwbegeleiding

In de aanloopfase naar een verbouwing komen er honderden dingen tegelijk op u af en tijdens de verbouwing komen daar nog eens het maken van vele keuzes op korte termijn bij. Welke materialen wilt u gaan gebruiken, welke kleuren en voor welke afwerking gaat u kiezen? Buro Go helpt u graag de keuzestress te verminderen door u te adviseren en bij te staan.

U kunt ons de regie laten voeren en de kwaliteit laten bewaken, zodat u zorgeloos de verbouwingperiode doorkomt. In hoeverre wij de begeleiding van de verbouwing overnemen, laten wij aan u over. Er bestaan hierbij vele mogelijkheden. Wij kunnen enkel de werkbesprekingen voor u voeren en als u het op prijs stelt, ook veelvoudig op de werkvloer aanwezig zijn.  Door het leveren van maatwerk, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Onervarenheid kan leiden tot het maken van onnodige fouten tijdens de uitvoer. Door te kiezen voor de deskundigheid van Buro Go, kan dit u al snel veel geld, tijd, zorgen en ergernis schelen.

Veelvuldige controle en afstemming maakt tijdig ingrijpen mogelijk indien de kwaliteit, planning of het budget in gevaar komt.

Een verbouwing betekent maatwerk en verloopt zelden geheel volgens planning.  Elke verras-sing of last minute aanpassing vraagt om overleg met de betrokken partijen. Op basis van onze ervaringen kunnen wij hierop inspelen en u werk uit handen nemen, zodat u alleen nog maar ontspannen hoeft te kijken naar hoe Buro Go uw droom realiseert.

Verbouwen, renoveren of het opknappen van een (senioren) appartement, als uw bouwbegeleider kan Buro Go het allemaal! Met alle ervaringen die wij in huis hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen tot aan de aankleding (stoffering) en inrichting van uw woning toe. Zelfs het regelen van uw verhuizing behoort tot de mogelijkheden.

verbouwing en renovatie

“Zo blij dat Julita op ons pad kwam! We wisten van tevoren niet dat er zóveel op ons af zou komen en zij heeft ons daarin heel erg goed begeleid”