Wie ben ik?

Ik ben Julita! Met veel plezier houd ik me al ruim 12 jaar bezig met diverse bouwprojecten in de privé sfeer. Tijdens deze projecten heb ik de verschillende hobbels die een bouwproject met zich meebrengt ontdekt. Met deze kennis en ervaring wil ik ook u helpen uw nieuwe woonwensen te verwezenlijken door u te ontzorgen.

Mede omdat ik daarnaast jaren ervaring heb in sales, heb ik geleerd een ‘spin in het web’ te zijn, diverse partijen samen te brengen én te verbinden. Communicatie, onderhandelen en budgetbewaking zijn hierbij ook erg belangrijk.

Ik ben er klaar voor om u te ontzorgen!
In welke mate dat bepaalt u. Het kan van A tot Z. Het kan slechts enkele zaken betreffen zoals het voeren van werkbesprekingen tot het daadwerkelijk veelvuldig aanwezig zijn tijdens de uitvoer; loopt alles wel zoals afgesproken?

Belangrijk is dat er tijdens de werkzaamheden regelmatig afstemming en controle is zodat er direct en tijdig kan worden ingegrepen ook qua uitvoer, tijd, planning en kostenbewaking. Een verbouwing is maatwerk en loopt nooit geheel volgens plan. Naast het bespreken van de reguliere voortgang zijn er altijd wel verrassingen of aanpassingen die overlegd moeten worden. Ik kan dit voor u echter wel tot een minimum beperken en u veel werk uit handen nemen.

Mist u inspiratie, heeft u behoefte aan interieur en- of styling advies? Uiteraard sta ik u hierin graag bij!

Ik kijk ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw woonwens te realiseren. Ik kijk ernaar uit u te ontzorgen door uw verbouwing ook tijdens de uitvoer te begeleiden en te coördineren.