Voor bouwbegeleiding én interieurontwerp!

Vakkundige vrouw in de bouw met oog voor praktijk en detail

Buro Go – by Julita Eysink – gespecialiseerd in bouwbegeleiding en interieuradvies

Heeft u hulp nodig bij de verbouwing van uw woning of juist alleen met het interieur? Bij Buro Go is alles mogelijk.  Wij geloven in maatwerk.

Veel mensen zien er als een berg tegen op; een verbouwing of een herinrichting van hun huis, maar dat is echt nergens voor nodig. Buro Go staat u graag vakkundig bij tijdens deze projecten neemt alle stress en zorg uit handen.

“It’s all in the details”. Kortom, details maken het verschil daar staat Buro Go voor. De basis van een comfortabele woonbeleving is een fijn interieur. Door alle woon- en interieur wensen tijdig bij een eventuele verbouwing te betrekken creëren we gezamenlijk het beste resultaat. Niet alleen de indeling is van belang, maar ook de zichtlijnen en de afwerking. Het doel van Buro Go is om u te ontlasten en te adviseren met als einddoel dat u zich straks thuis voelt in uw nieuwe interieur of woning en enthousiast bent over hetgeen wij samen gerealiseerd hebben.

Oprichtster Julita Eysink van Buro Go heeft een achtergrond in sales- en projectmanagement, een passie voor interieur en ze houdt van verbouwen. Inmiddels heeft zij vele ruimtes mogen ontwerpen en heeft ze een groot aantal gerealiseerde verbouwingen en renovaties op haar naam staan die haar geleerd hebben de talrijke valkuilen te vermijden. Samen met haar netwerk aan vakmensen kan zij u veel tijd én veel geld besparen.

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

In de aanloopfase naar een verbouwing komen er honderden dingen tegelijk op u af en tijdens de verbouwing komen daar nog eens het maken van vele keuzes op korte termijn bij. Welke materialen wilt u gaan gebruiken, welke kleuren en voor welke afwerking gaat u kiezen? ->

Julita Eysink

Reviews

“Zo heerlijk een vrouw in de bouw die
denkt tenminste ook na over de
praktische zaken”

“Julita let goed op de zichtlijnen,
ze kijkt ook ‘van binnen naar buiten’
en hoe huis in de omgeving staat”

-Lees meer-

Interieur ontwerp

Interieur ontwerp

Ieder ontwerp begint met de vertaling van een woonwens. Als interieurontwerpster van Buro Go vindt Julita het belangrijk dat u het ontwerp omarmt; dat het past bij u en uw gezin. Niet onze stijl of smaak is van belang, maar het creëren van een samenhangend geheel in een persoonlijke sfeer waarin u zich thuis voelt.

Projecten

Senioren Appartement Utrecht

Senioren Appartement Utrecht

Landelijke moderne villa

Landelijke moderne villa

Residence Flevoland

Residence Flevoland